Hva i huleste skal jeg med en blogg???

Da var også jeg i gang. Nå er jeg visstnok blitt en blogger. Vet ikke helt hva jeg skal med bloggen min, men jeg får vel bare gå i gang og se hvor jeg ender. I første omgang handler det jo om å finne ut hvordan dette funker...sånn rent teknisk mener jeg. Er egentlig ganske grønn på tekniske saker og ting, men jeg finner vel ut av det. (Og heldigvis har jeg en veldig flink kone jeg kan spørre om tekniske ting.) Etterhvert må jeg også finne ut hva jeg skal skrive om. Ja...for hva i all verden skal jeg skrive om? Jeg har egentlig ikke behov for å dele ting fra hverdagen min med resten av verden. (For mange virker det som det er det blogging handler om.) Jeg kan jo forsøke å lage en seriøs blogg med fagstoff fra jobben min, men det er liksom ikke helt min stil det heller. Men kanskje det blir et og annet innlegg om noe av det jeg holder på med i jobbsammenheng...kanskje. Egentlig burde jeg jo lage en sånn skikkelig humoristisk blogg, ispedd noen seriøse refleksjoner og betraktninger. Min gode kollega og sjef, Årstein, har en sånn blogg. Den er fantastisk bra. Problemet mitt er bare det at jeg ikke er særlig morsom og heller ikke særlig kreativ. Nei, dette blir ikke lett. Har ikke peiling på hva dette ender med. Kanskje dette blir mitt første og siste innlegg. I tilfelle er jeg sikkert i godt selskap med tusenvis av andre mennesker.
Men hadde du lyst til å se en morsom blogg? Klikk deg inn på linken til Årsteins blogg. Du får garantert noe å hygge deg med.
 

Kommentarer:
Postet av: Cecilie

Kanskje ikke så morsom - men ja eh - ryddig!

Veldig gøy at du gjør et nytt forsøk Hans, jeg lover å støtte deg fullt og helt, og ikke kritisere deg for at du bruker mer tid på bloggen enn på meg.

13.04.2007 @ 23:03
URL: http://www.ceciliepalandet.blogspot.com
Postet av: Dagfinn Ulland

Hei, Hans! Du satte meg på sporet med din lenke. Nå har jeg kommentert den ypperlige rapporten fra disputasen. Din utmerkede selvbiografiske innføring kan jo innlemmes i min neste utgave av avhandlingen som et eksempel på skapinformanter under overskriften "oss lærere imellom". Bestiller et lynkurs i blogging. Skal vi si til uka?

21.04.2007 @ 23:18
Postet av: Dagfinn Ulland

Hei Hans!

Lite som skjer på sida di? Nå ble jeg utfordret til å lage en egen side for Utdanningsklinikken. Hva tror du om det? Hvordan gjør jeg det?

Potensiell blogger.

22.05.2007 @ 19:39

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5412185