Har jeg gått over streken? Kjør debatt!

Kanskje har du registrert at jeg har lagt inn en liten presentasjon av meg selv på bloggen. Kanskje har du også registrert at bildet ikke er av meg...men av et annet religiøst overhode, nemlig Pave Benedikt. Personlig synes jeg bildet er morsomt. Hatten gir bildet et løft. Den er skikkelig fiffig, en blanding av cowboyhatt og gamle tanta Magnhilds søndagshatt.
Men nå viser det seg altså at ikke alle synes dette er morsomt. Noen synes at jeg har gått over streken. Misbruker jeg rett og slett et religiøst overhode? Viser jeg mangel på respekt for Paven, katolisismen og klodens mange millioner katolikker? Er dette latterliggjøring?
Hadde det vært annerledes om jeg hadde valgt ut et bilde av Elton John (han har også mange gøyale hodeplagg)?
image9

Hva om jeg hadde lagt inn bilde av et annet folkekjært religiøst ikon (ihvertfall i norsk sammenheng)? Forandrer dette noe?
image12

Denne kjekkasen er også et religiøst overhode, på tross av sin noe tilbakelente stil. Hadde det vært ok å bruke dette bildet?
image11

Er det rett og slett slik at jeg med denne publikasjonen/posten bare fortsetter å vise meg frem som en mann med manglende respekt for andre mennesker? Mulig det...Uansett tar jeg gjerne imot kommentarer. Seriøse og mindre seriøse. Har jeg gått over streken? Kjør debatt!

Kommentarer:
Postet av: Leikny

Men du har ingen menn med skaut, det er min personlige favoritt...

20.04.2007 @ 10:08
Postet av: Cecilie

Er det virkelig lov å sitte og blogge i arbeidstiden?

Jeg synes ikke du viser manglende respekt, hatten til pave Benedikt er jo et plagg du selv gjerne kunne gått med. Og av disse alternativene du har vist bilde av, har du vel valgt den du ligner mest på.

20.04.2007 @ 11:04
URL: http://ceciliepalandet.blogspot.com
Postet av: Årstein

Til ditt spørsmål, Cecilie. Dette var trolig noe av det mest meningfulle og produktive Hans gjorde på fredag. Han dasset stort sett rundt med en kaffekopp, utringet og fæl, og avbrøt notrisk sin sjef med anekdoter eller linker til Espen Eckbo-sketsjer.

Men til bildet: Er det paven, altså? Jeg tenkte: Det linker jo på paven, men paven ville aldri ha brukt en så femi hatt. Ergo: Det *må* være Hans!

21.04.2007 @ 08:21
URL: http://justnes.blogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5416840