Endeliiig!!!

Lørdag var en god dag på mange måter. Dagens høydepunkt kom allerede ca. 09.35. Da hørte jeg et fantastisk bra innslag på radioen. Et innslag som brakte meg opp på de store høyder, som fikk meg til å føle meg vel, kjekk, ja, rett og slett litt trendy, ung, dynamisk, attraktiv og til og med ganske kul...nei forresten ikke kul. Hva jeg hørte på radioen? Jo...det var altså et innslag med en øyenbryn-stylist. Siste del av intervjuet handlet om årets mote hva øyenbryn angår. Da fikk jeg høre følgende: "Jo, i år skal det være litt bustete øyenbryn". "Hm... dette lover godt for en som har bryn med såkalt p...sveis hver morgen" tenkte jeg. Problemet er bare dette; brynene mine er ikke bare  bustete, de er jo no så inni granskauen kraftige også. Jeg omtaler øyenbrynene mine i flertall, noe som er ganske misvisende. Jeg har så kraftige øyenbryn at jeg egentlig bare har ett stort øyenbryn (jmf.bilde). Derfor ble jeg nærmest ekstatisk når stylisten sa at i år skal øyenbrynene også være kraftige. Snakk om revansje for (ana)bolebrynene mine...bolebrynet mitt, mener jeg. Jeg ventet  i åndeløs spenning gjennom intervjuets avslutning...ville han si det...ville jeg etter alle disse årene endelig få høre det...ja, at i år skal øyenbrynene også være sammenvokst på midten. Men nei, det kom ikke noe om det. Kanskje like greit. Det ville blitt for mye for meg. Jeg tror ikke jeg hadde taklet det. Da ville jeg blitt en patetisk mann i midten av 30-årene som tror han er 25.  Nå får jeg bare glede meg over at det endelig er in med kraftige bryn!

image13

Kommentarer:
Postet av: Cecilie

En patetisk mann i siste halvdel av 30-årene, mener du vel.

Selv synes jo jeg at det er helt sykt sjarmerende med bare ett øyenbryn.

Men pulesveis i øyenbrynene HVER morgen... Det hørtes mistenkelig ut!

22.04.2007 @ 19:25
URL: http://ceciliepalandet.blogspot.com
Postet av: Cecilie

Unnskyld øyenbrynET, mente jeg

22.04.2007 @ 19:47
URL: http://ceciliepalandet.blogspot.com
Postet av: Elisabeth

Tror du muligens at den derre trenden gjelder for damer også? Da hadde plutselig jeg også blitt in! Patetisk dame i siste halvdel av 30-årene...

23.04.2007 @ 17:33
URL: http://elisabethnesland.blogspot.com
Postet av: Rune

Jeg har vel på sett og vis alltid hatt deg som et mote-ikon, et orakel som kjenner morgendagen i dag, så dette har jeg egentlig bare ventet på. Ser for meg at hud -og hårindustrien nå må gå over fra å nappe bryn til å stappe bryn, får da endelig håpe de ikke har kastet nappeavfallet.

Du vet at du kan stripe og bleke bryn, Hans?

23.04.2007 @ 18:43
URL: http://rostreim@blogspot.com
Postet av: Øyvind Skjegstad

Å nei Å nei - hva skal jeg gjøre jeg har jo både klippet og nappet i mine egentlig kraftige øyebryn

ja de vokser jo ut igjen

sa ikke denne fyren noe om håret litt lenger opp - hadde han sagt det hadde vel du sikkert fortrengt det

hårete hilsen

24.04.2007 @ 17:35
URL: http://skjegstad.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5419500