Adiós Vibeke Skofterud! (Konklusjoner på forskningsprosjektet)

Forskning er viktig. Det bringer uten tvil samfunnet fremover. I flere dager har jeg jobbet knallhardt med forskningsprosjektet om utvalgskriterier for reklamen på bloggen. Som så ofte ellers i forskningshistorien tar forskningen uventede retninger. Etter nøye empiriske undersøkelser viser det seg at den tvilsomme og lite gjennomtenkte Justneshypotesen står for fall. Dette vil sannsynligvis ikke overraske noen. Vi er mange som har ventet på at denne elendige hypotesen skulle få sitt dødsstøt, at den skulle bli kastet ut i det ytterste mørket. Nå er det altså skjedd! Det som er desto mer overraskende er at den anerkjente og gjennomarbeidede Hodnehypotesen også står for fall. Dette vil uten tvil skape sjokkbølger i forskningens verden. Det er faktisk fascinerende å tenke på at i det øyeblikk denne bloggposten publiseres vil denne nyheten høyst sannsynlig spre seg som ild i tørt gress, først på WWW, deretter ut til de store nyhetskanaler. Vel, nok om det...


Hva er så alternativet til disse hypotesene? Jo, det er den såkalte Mortenshypotesen, en etter hvert nøye utprøvd hypotese som stadig styrker sin posisjon. Det essensielle i denne hypotesen er som følger: Reklamen bestemmes av hva slags kategori bloggeieren plasserer sin blogg innenfor. Her er det mange kategorier å velge mellom. Denne bloggen var i utgangspunkt plassert i den noe suspekte og tvilsomme kategorien "Blogg". (Ikke rart at en slik kategori fremkaller tilbud om nedlasting av tvilsomme bilder av Skofterud, det sier seg på en måte selv.) Nå er bloggen min plassert i kategorien "religion og livssyn". Og det fantastiske er skjedd: I det øyeblikk jeg byttet kategori forsvant Skofterud ut av mitt liv og ut av min blogg. Dette styrker Mortenshypotesen i betydelig grad. Og ikke minst...det betyr et endelig Adiós til unge Skofterud!  (Og Far...eg vonar du igjen vil lese bloggen min)


Kommentarer:
Postet av: Årstein

Hans! Jeg tror ikke du skal utelukke at Hodnehypotesen har noe ved seg. Min siste bloggpost handler om døden, dette har gjort at det har poppet opp reklame for begravelsesbyråer nå. Dødsfett!

10.06.2007 @ 23:39
URL: http://justnes.blogg.no
Postet av: øyvind skjegstad

hans - hvilket innlegg har skaffet deg reklamen for undertøy ?

14.06.2007 @ 19:34
URL: http://skjegstad.blogspot.com
Postet av: Øyvind

og hvorfor forsvant den da jeg la inn kommentarnen min - fillern også

14.06.2007 @ 19:36
URL: http://skjegstad.blogspot.com
Postet av: Olav

Litt ironisk at det er reklame for bilder av Vibeke Skofterud rett under forskningsoppsummeringen din.. (?)

23.06.2007 @ 13:42
URL: http://olavus.blogg.no
Postet av: Årstein

En til: Min siste bloggpost nevnte en konferanse i Ljubljana, Slovenia [åååå sååå veeeeldig gøy!] Nå har jeg reklame for hotell i Ljubljana on my blogg!

23.06.2007 @ 23:13
URL: http://justnes.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5455934