Thomas André

Dersom du ikke er for ung, vil jeg tippe at du vet hvem overskriften referer til. Bildet nedenfor vekker muligens minner. Thomas André er en av Harald Eias mest legendariske figurer. Fyren er så stakkarslig at du får skikkelig vondt av han samtidig som du hyler av latter. En merkelig opplevelse.

image30

Det typiske for Thomas André er jo at han så veldig gjerne vil være en av "gutta". Han forsøker etter beste evne å henge med på det som er "in", men dessverre mislykkes han totalt. Skjønner du hva jeg mener? Ikke? Det hadde for eksempel vært typisk Thomas André å lage seg en blogg, når alle andre har begynt med facebook. På bloggen vil det sannsynligvis gå lysår mellom hver gang noen legger inn en kommentar - selv om bloggpostene stadig innbyr til det. Men Thomas André gir seg ikke. Han legger stadig inn nye bloggposter, glad og fornøyd....ja, ja, det var nok om Thomas André.  

Kommentarer:
Postet av: Jørn André

Kjære Hans André, endeleg eit lesverdig blogginnlegg frå teologkroken! Lat meg berre få kalle meg "Jørn André". Eg veit korleis det følest. Eg brukar dei fleste av døgerets tider pålogga ein såkalla blogglesar for å overvake nye blogginnlegg frå akterutsigla teologar og andre offentleg tilsette. Det gjer meg nøgd og glad å vere viss på at eg alltid er den første som les blogginnlegga frå teologkroken.

20.09.2007 @ 18:50
Postet av: Cecilie

Hmmm... Jeg har jo liksom gått rundt og håpet på at du følte at livet ditt var litt mer vellykket enn Thomas Andrés...

23.09.2007 @ 22:14
URL: http://ceciliepalandet.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5531273